Mâncăm OTRAVĂ în fiecare zi fără să ne dăm seama
Mâncăm zi de zi produse din comerț și credem că sunt sănătoase și nu pot să ne facă niciun rău, dar rareori învățăm să facem diferența dintre un produs natural și sănătos și unul care a fost produs cu tot felul de soluții chimice doar pentru a crește mari și arătoase pentru potențialii clienți. Animalele crescute în fermele care alimentează supermarket-urile de la care noi cumpărăm zilnic produse cu încrederea că sunt sănătoase și de calitate sunt injectate cu soluții și antibiotice, chiar dacă aceste practici sunt ilegale conform legislației în vigoare.
Mâncăm OTRAVĂ în fiecare zi fără să ne dăm seama!
La fel și în cazul legumelor și fructelor. Dacă s-ar respecta procedura normală și producătorul ar aștepta să se facă fructul natural, s-ar pierde foarte mulți bani. Este mult mai ușor să fie injectate și să arate foarte bine într-un timp foarte scurt, chiar dacă pun sănătatea consumatorilor în pericol.
Animalele, de exemplu-porcii, sunt ținuți în număr foarte mare într-un spațiu mic, chiar dacă legislația prevede un anumit spațiu pentru fiecare, iar riscul lor de îmbolnăvire este mult mai ridicat.
Se produc alimente de acest gen pe bandă rulantă, iar producătorii se gândesc numai la bani, iar când spunem „bani” vorbim de sute de milioane de euro care sunt în joc.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=TIXA1T8GVoo&w=640&h=360]sursă imagine: protv.ro
- Published in Sănătate