Un zid s-a prabusit peste o masina
Totul s-a intamplat in zona Sararie din Iasi. Din fericire, pagubele au fost doar materiale. Zona este intens circulata, iar in decursul zilei zeci de copii trec pe acolo. Proprietarul masinii vrea sa dea in judecata proprietarii terenului.
Autoritatile iesene au fost alertate de mai multe ori in legatura cu situatia tragica in care se afla aceasta zona. Vecinii sunt revoltati si au facut zeci de sesizari la institutiile abilitate de a lua masuri. In zecile de sesizari facute de cetateni, se arata faptul ca zona este un focar de infectie, oameni ai strazii dormind in acea zona.
Citeste si: Ce secret ascunde “Usa Nadejdii” din fata Universitatii de Medicina din Iasi
Zona este cunoscuta ca WC-ul public nr. 1 din Iasi. Pe timpul verii, zona devine aproape inaccesibila datorita mirosului puternic, datorita sobolanilor care isi fac veacul pe acolo.
Concret, Consiliul Judetean, ca orice proprietar, ar trebui sa igienizeze zona, sa o imprejmuiasca cu un gard. Din pacate, pentru oameni, vocea lor nu prea se face auzita.
Sursa: bzi.ro
- Published in Local
Bolnavii muscati de animale turbate risca sa-si piarda viata
Serul antirabic nu are înlocuitor şi este absolut necesar bolnavilor muşcaţi de animale confirmate sau suspectate de rabie.
Spitalul de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” din Iaşi, centru de referinţă în specialitatea de boli infecţioase pentru Moldova, a rămas fără ser antirabic. Produsul farmaceutic absolut necesar bolnavilor muşcaţi de animale confirmate sau suspectate de rabie lipseşte din farmacia spitalului de mai multe zile. Potrivit conducerii de la „Infecţioase”, serul antirabic nu se găseşte în spital întrucât nu a mai fost importat de Ministerul Sănătăţii prin Compania Naţională Unifarm.
„Nu este ser antirabic în spital pentru că produsul nu s-a mai importat. Importurile de seruri şi vaccinuri se fac doar prin Unifarm, distribuitorul unic al Ministerului Sănătăţii, iar acum acest ser nu se mai găseşte. Spitalul a făcut cmandă care pur şi simplu nu se onorează. Avem negaţie la comandă pentru că Unifarm nu are serul. Momentan, nu s-a pus problema să avem nevoie, dar de aici încolo nu ştim“, a precizat dr. Mihnea Hurmuzache, director medical la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.
Citeste si: Veste uriasa despre soseaua de centura a municipiului Iasi
În cazul în care un bolnav va ajunge la Spitalul de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” din Iaşi cu suspiciune de rabie, medicii vor cere ajutor de la Ministerul Sănătăţii. Potrivit medicului infecţionist, în lipsa serului antirabic, bolnavii muşcaţi de animale şi confirmaţi cu rabie riscă să-şi piardă viaţa întrucât, pe de o parte, produsul nu are înlocuitor, iar pe de altă parte, rabia este o boală cu mortalitate 100/100.
„ În lipsa serului, nu există niciun fel de soluţie pentru aceşti pacienţi. La bolnavii care au probabilitate mai mare de boală se face serul antirabic şi apoi vaccinul antirabic. La cei care au probabilitate mică de rabie, se face doar vaccinul“, a subliniat dr. Hurmuzache.
Conform medicilor, serul se administrează pentru a introduce în organism anticorpi gata formaţi, care să lupte cu infecţia, în timp ce vaccinul stimulează organismul să-şi creeze anticorpi proprii. Rabia este o boală infecţioasă acută, determinată de virusul rabic, care se transmite la om prin muşcătură. Singura metodă utilă de prevenire a bolii este vaccinarea cu ser antirabic. Rabia, cunoscută şi cu numele de turbare, se manifestă prin febră, tuse, durere la locul muşcăturii, dureri abdominale, stare de agitaţie, spasme musculare la nivelul muşchilor feţei, gâtului sau diafragmului, urmate de convulsii, comă şi insuficienţă cardiacă şi respiratorie.
Sursa: adevarul.ro
- Published in Local
Veste uriasa despre soseaua de centura a municipiului Iasi
O veste uriasa ce vizeaza proiectele Iasului si care este asteptata de mii de soferi a prins in cele din urma contur.
Ovidiu Mugurel Laicu, directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri, a vorbit despre proiectul soselei de centura a municipiului Iasi si care sunt sansele ca iesenii sa aiba o sosea de trafic greu in viitorul apropiat.
„Soseaua de centura a municipiului Iasi este una din problemele pe care iesenii si-ar dori sa o vada rezolvata cat mai repede. Iasul este o metropola care trebuie sa aiba o astfel de sosea finalizata. Pentru cel de-al treilea tronson ce pleaca de la Selgros – Poitiers – Trei Fantani spre Tomesti avem avizele necesare. Avem aviz de la Comisia Tehnico-Economica a Directiei Regionale de Drumuri si Poduri, al comisiei similare de la Compania Nationala si al comisiei de la Ministerul Transporturilor. Avem aviz pentru alocarea a 37,2 milioane euro, devizul general pentru acest obiectiv important. Acum urmeaza sa intre documentatia la Ministerul Transporturilor si sa intocmeasca o Hotarare de Guvern. Avem doua milioane lei pregatiti pentru a putea sa scoatem procedura la licitatie. Totodata, lansarea procedurii de achizitie pentru documentatie se poate face in luna aprilie 2018. Teremenul de proiectare si executie este de 36 luni, astfel incat se poate ca in luna august 2021 sa avem centura gata. Eu cred ca vom putea sa ne tinem de acest calendar. Sunt mai multi parametri care insa nu tin de noi. Daca avem Hotararea de Guvern nu mai sunt probleme, dar ar trebui si ca parlamentarii nostri sa se bata pentru acest obiectiv, pentru alocari anuale. Trebuie sa scapam de cosmarul traficului greu din oras”, a spus Ovidiu Laicu, directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi.
Citeste si: Noi masuratori. Cele mai poluate cartiere din Iasi
De altfel, Iasul este un oras poluat si din cauza traficului greu. Seful de la DRDP a explicat si ce solutii pot fi identificate pentru a putea reduce emisiile poluante.
„Poluarea este un capitol sensibil pentru toata lumea. Avem soseaua de centura de la Metro la Lunca Cetatuii ce preia traficul greu, pentru ca mai apoi autocamioanele sa intre pe Soseaua Nicolina si sa iasa pe Bucium. Problema este cu masinile care vin spre Vama Sculeni sau spre Popricani. Cum deviem traficul? Primaria solicita interzicerea traficului greu, lucru cu care sunt si eu perfect de acord. Dar ce rute alternative le oferim? Suntem intr-o procedura sa predam drumurile nationale ce trec prin municipiu la primarie. Noi le-am preluat in 2007, le-am reabilitat, iar acum le vom preda inapoi. Primaria va prelua drumul din zona de la Arabesque si atunci va putea sa devieze traficul in alta parte. Eu cred ca ar trebui sa faca un acord de cooperare cu cei de la Consiliul Judetean sa devieze traficul prin zona Bogonos, pe drumul strategic, pentru a iesi la Carlig”, a mai spus Ovidiu Laicu.
Solutii pentru evitarea accidentelor pe Drumul Europen
Drumarii ieseni incearca sa gaseasca solutii si pentru portiunea de drum european dintre Antibiotice SA si Popas Pacurari, zona unde se inregistreaza frecvent accidente rutiere. Cum portiunea de drum ar urma sa treaca la municipalitate, intre DRDP si primarie au aparut deja animozitati.
„Trebuie sa se rezolve si problema de la Valea Lupului unde sunt accidente. Primaria vrea sa ne scoata parapetii din mijlocul de la Valea Lupului. Ei ne spun ca acei parapeti nu isi au rostul, in timp ce parerea noastra este diferita. Apa nu mai sunt accidente frontale. Probabil le vor scoate, pentru ca cei din Valea Lupului vor sa aiba posibilitatea sa faca viraj stanga spre municipiu. Este mai complicat sa te duci departe si sa intorci. Pot sa faca si sens giratoriu, dar si aici e o problema cu sensul giratoriu de la Antibiotice. Acolo trec doua magistrale de apa de la Timisesti si lucrurile se complica. Daca se face un sens giratoriu tot traficul greu va trece peste tevile de apa si ele se vor strica. Despartitoarele de sens puse de noi au un rol, dar nu toata lumea e de acord cu ele. Pe un drum european nu poti sa pui restrictii de viteza si semafoare din 200 metri in 200 metri. Ei au mai vrut sa faca pasarele peste drum, dar sunt probleme cu proprietatile si este mai complicat. Din punctul meu de vedere ar trebui statii de autobuz pe partea cu Valea Lupului, iar autobuzul sa intoarca spre Iasi fara a avea statie pe partea opusa. Asa nu mai au de ce oamenii sa traverseze si sa isi riste viata”, a mai precizat Ovidiu Mugurel Laicu.
Sursa: bzi.ro
- Published in Local
Noi masuratori. Cele mai poluate cartiere din Iasi
Noi măsurători arată valori mari şi în cartiere considerate „verzi“.
Conf.dr. Silviu Gurlui, cadru didactic al Facultăţii de Fizică, de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi, a sesizat weekendul trecut că, luni, 5 martie, se va manifesta un fenomen de inversiune termică, un fenomen natural ce blochează practic noxele emise la nivelul solului, şi a mai realizat o serie de măsurători ale valorilor particulelor materiale PM 2.5 (particule mai mici de 2,5 microni) şi PM 10 (<10 microni). Acestea arată, practic, gradul de poluare dintr-o anumită zonă, fiindcă sunt printre cele mai nocive emisii.
În condiţiile în care condiţiile maxime admise sunt de 50 µg/m3 pentru PM10 şi 25 µg/m3 pentru PM2.5, profesorul a găsit ieri dimineaţă valori de 203 PM10 şi 86 PM2,5 în Ezăreni, 279 PM10 şi 124 PM2.5 în Păcurari şi 223 PM10 şi 108 PM2.5 în Copou.
Practic, valorile înregistrate au fost şi de şase ori mai mari decât cele maxime admise, iar în multe dintre fotografiile realizate de profesor apare vizibil şi fenomenul de tip smog, o ceaţă densă lăsată la nivelul clădirilor care produce un aer irespirabil.
Citeste si: Un student din Iasi a obtinut punctaj maxim la Olimpiada Internationala de Matematica
Profesorul Silviu Gurlui a ţinut şi să explice de ce astfel de măsurători sunt importante, şi nu cele de tip medie, realizate la staţiile APM sau de către privaţii care au propriile instalaţii. El spune că riscurile pentru sănătate sunt foarte mari dacă o valoare critică este mare şi pentru o perioadă scurtă de timp, de zeci de minute. Iar media lunii respective va arăta, invariabil, o valoare mai redusă, care poate fi argumentată ca fiind „suportabilă“.
„Sunt valori măsurate instantaneu. Măsurătorile făcute de APM sau de alţii se referă la anumite medii care, în timp, sunt de regulă mai mici decât valorile instantanee, iar eu am realizat măsurători punctuale în zone în care nu sunt staţii. Însă daţi fiind toţi factorii, precum mişcările maselor de aer, diverse surse de poluare, pot fi variaţii mari şi la distanţe de 10 – 20 de metri faţă de o staţie pentru că sunt mulţi parametri care influenţează valorile finale“, a explicat conf.dr. Silviu Gurlui.
Acesta a specificat că foloseşte în măsurători echipament special dedicat cercetării achiziţionat pentru astfel de experimente, care măsoară media pe un minut într-o anumită zonă. Problema pe care o explică profesorul este că sunt compuşi chimici pe care i-a putut măsura cu echipamente speciale din laboratoarele de la UAIC ce nu sunt portabile şi care au arătat valori foarte mari.
„Legislaţia trebuie corijată, fiindcă sunt compuşi chimici care nu se măsoară şi care au valori instantanee extrem de periculoase, i-am măsurat prin alte tehnologii sofisticate şi mult mai scumpe. Însă pentru aceşti compuşi PM10 şi PM2.5 este foarte rău că se foloseşte ca măsurătoare medierea rezultatelor, care duce la o alterare a rezultatelor finale“, a explicat cercetătorul.
Sursa: ziaruldeiasi.ro
- Published in Local
Un student din Iasi a obtinut punctaj maxim la Olimpiada Internationala de Matematica
Ovidiu Neculai Avădanei, student în anul II al Facultăţii de Matematică, este singurul care a obţinut punctajul maxim la o competiţie internaţională dedicată tinerilor din Sud-Estul Europei.
„South Eastern European Mathematical Olympiad for University Students” – SEEMOUS 2018, organizată de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“ din Iaşi, s-a încheiat cu rezultate excepţionale pentru stundenţii ieşeni.
La competiţia în care au participat 21 de universităţi din şapte ţări – Argentina, Bulgaria, Cehia, Grecia, România, Rusia şi Turkmenistan, Ovidiu Neculai Avădanei, student în anul II al Facultăţii de Matematică, a fost singurul care a obţinut punctajul maxim, respectiv 40 de puncte.
Fost elev al Colegiului Naţional „Emil Racoviţă“, Ovidiu Avădanei susţine că pentru această competiţie s-a pregătit intens.
„Am văzut matematica drept un joc al minţii. Am făcut tot ce a ţinut de mine pentru a obţine acest premiu“, a declarat tânărul la ceremonia de premiere. Concursul propriu-zis a constat într-o probă scrisă de cinci ore, în care studenţii au avut de rezolvat patru probleme de o dificultate ridicată.
„Suntem deosebit de onoraţi să fim din nou gazda olimpiadei internaţionale de matematică pentru studenţi SEEMOUS, eveniment care confirmă educaţia de calitate din universitatea noastră. În mod evident, educaţia în inginerie şi arhitectură nu este posibilă fără matematică, multe dintre profesiile de astăzi nu pot exista fără matematică”, a declarat prof. univ. dr. ing. Dan Caşcaval, rectorul TUIASI.
Sursa: adevarul.ro
- Published in Local
Povestea tinerei care a renuntat la jobul de la farmacie, pentru a-si deschide propria afacere. A pornit cu un credit bancar, iar luna viitoare apare al doilea magazin Ergonomice in Iasi
Povestea tinerei care a renuntat la jobul de la farmacie, pentru a-si deschide propria afacere. A pornit cu un credit bancar, iar luna viitoare apare al doilea magazin Ergonomice in Iasi
Urmeaza-ti pasiunea si vei reusi. Este drumul ales de o tanara din Iasi, care a avut curajul sa se desprinda la un moment dat de confortul vechiului loc de munca. A facut un curs de perfectionare unde a invatat tehnicile de purtare corecta a bebelusilor, dar nu s-a gandit atunci ca pasiunea se va transforma in afacerea Ergonomice.
Caty Popa isi aminteste ca a urmat acel curs, predat de un trainer din Germania, iar la scurt timp dupa ce a revenit la Iasi a fost contactata de un furnizor din Europa, care a intrebat-o daca nu stie pe cineva interesat sa ofere un spatiu in oras pentru livrarea unor produse pentru purtat bebelusii. Intre timp, tanara din Iasi inchegase un grup de mamici, cu care avea tot felul de discutii si carora le dadea sfaturi.
„Eram vreo 20 de mamici si ne intalneam in gradina de la Palas. Ma tot gandeam ce-ar fi sa deschid eu magazinul, mai ales ca furnizorul din Europa era interesat sa gaseasca un spatiu la Iasi. Dar nu aveam curajul sa ma rup de vechiul loc de munca. Plus ca nu stiam ce inseamna o afacere. Trebuie sa recunosc ca si furnizorul m-a incurajat cand i-am spus de idee. M-a sprijinit atunci”, a precizat Caty Popa.
In mai 2016, tanara din Iasi a decis sa nu renunte la sansa ivita si a inchiriat o garsoniera, undeva in Nicolina la parterul unui bloc.
„N-a durat decat o luna, iar pe 5 iunie am deschis magazinul Ergonomice. Recunosc ca toate mamicile cu care aveam intalniri au venit la mine. Ne cunosteam deja, a fost mai usor”, afirma Caty.
Mai complicat era faptul ca tanara avea deja un job, ca farmacista, dupa ce absolvise UMF Iasi.
„Dimineata eram la farmacie, iar seara veneam la firma. Apoi am decis sa angajez o persoana, dar tot nu-mi ajungea timpul, trebuia sa alerg dintr-o parte in alta. Am mers in paralel cam sase luni. In aprilie anul trecut am mai facut un curs, apoi am zis ca nu ma pot ocupa de toate. In final am renuntat la postul de farmacist, iar hotararea a fost sa ma dedic total proiectului meu. Am vrut sa fac ceva ce lipseste in Iasi si sa le ofer mamicilor ceea ce nu au”, a declarat Caty Popa.
In magazinul Ergonomice, sunt oferite produse si servicii, atat pentru bebelusi cat si pentru parinti.
Aici, clientele gasesc sisteme de purtat corect bebelusii plus alte articole care fac viata parintilor mai usoara.
Printre serviciile oferite se numara cursurile certificate Lamaze (sedinta de cuplu pentru proaspetii/viitorii parinti privind sarcina, nasterea sau perioada postpartum. Intocmirea unui plan de nastere), sedinte de consiliere DOULA, precum si planuri de tratament cu terapiile florale Bach. De asemenea, Ergonomice ofera consultanta in purtarea bebelusilor, terapie cu uleiuri esentiale, genoterapie si fitoterapie.
UN NOU MAGAZIN ERGONOMICE DIN MARTIE, IN ZONA TG, CUCU
Caty Popa spune ca ii place ceea ce face, iar totul a venit natural, chiar daca este vorba de o afacere.
„Ergonomice merge bine, exista cerere, asa ca am decis sa mai deschidem un sediu, in zona Targu Cucu, in spatele Palatului de Justitie. Asta se va intampla la inceputul lunii martie. Mamicile sunt tot mai informate, dar a fost un avantaj si faptul ca am deschis primii in Iasi asa ceva. Avem si grupul Ergonomice pe facebook. E deja o comunitate, mamicile pun intrebari, noi raspundem, dam sfaturi gratis vizavi de cresterea copilului sau de alaptare. Imi place ceea ce fac, mi-au placut intodeauna copiii”, sustine Caty Popa.
Fondatoarea Ergonomice considera ca si faptul ca a fost farmacista a reprezentat un avantaj, dar si cursurile urmate i-au fost de folos. Unde va ajunge Ergonomice peste 10 ani?
„Visez la un sediu mare, cu multe incaperi, fiecare camera cu specialitatea ei”, afirma Caty Popa.
Anul trecut, la implinirea unui an de la infiintare, Ergonomice a organizat o petrecere la care au fost prezente 100 de persoane.
„Au venit oameni tare faini, lumea a fost fericita. S-a vazut o comunitate de parintI, care chiar daca nu se cunosteau intre ei, aveau aceleasi preocupari”.
Caty Popa este mandra de cele doua angajate pe care le are, sustinand ca sunt singurele locuri de munca in care mamele pot lucra alaturi de copiii lor.
„Am pornit de la zero, am facut totul cu un credit de 30.000 de euro luat de la banca. Cand faci ce-ti place si munca ta e apreciata. Mi-a fost frica sa ma desprind de vechiul job, recunosc, n-am stiut ca se poate si altfel. La Ergonomice ma intorc in fiecare zi cu energie pozitiva, iar asta imi da incredere si o stare de bine”, mai spune Caty Popa.
Sursa: Snip.ly
- Published in Local
Un iesean a castigat la LOTO 6/49. Marele premiu vine la Iasi pentru a treia oara in ultimele cinci luni
Un iesean a castigat la LOTO 6/49. Marele premiu vine la Iasi pentru a treia oara in ultimele cinci luni.
TVR a anuntat in aceasta seara, imediat dupa extragerea Loto, ca marele premiu la “6 din 49”, de 2 milioane de euro (9.325.973,81 lei) a fost castigat de un bilet jucat la o agentie din Iasi.
Mai exact, biletul norocos a fost jucat la agentia 22-042 (Pacurari – Moara de Foc) din Iasi si a fost completat cu 3 variante simple la Loto 6/49, pretul acestuia fiind de numai 14,50 lei.
Acesta este primul castig de categoria I obtinut in acest an la Loto 6/49.
Conform Regulamentului, castigatorul are la dispozitie 90 de zile de la data tragerii pentru a-si revendica premiul.
De remarcat ca este pentru a treia oara in ulimele cinci luni cand marele premiu vine la Iasi. In 8 octombrie 2017 premiul de peste un million de euro a fost castigat tot de un iesean, la fel si cel de aproape 1,4 milioane de euro din 3 decembrie anul trecut.
Sursa: Ziarul de Iasi
- Published in Local
Un iesean a murit imediat dupa ce a mancat un covrig
Un tanar in varsta de 21 de ani a murit dupa ce a mancat un covrig. Tragedia s-a produs la Iasi.
O persoana care se afla langa tanar a sunat la numarul unic de urgente 112 si a cerut ajutor insa, cand au ajuns echipajele medicale nu au putut decat sa constate decesul.
„Apelul a fost facut la ora 13.00, pentru un tanar cu sincopa. Echipajul cu asistent l-a gasit pe acesta in stop cardio-respirator, au fost demarate manevre de resucistare. A fost solicitat inca un echipaj, de data aceasta cu medic, care a continuat resuscitarea inca 45 de minute, fara rezultat pozitiv”, a precizat Nicolai Pralea, purtator de cuvant al Ambulantei.
Familia tanarului a precizat ca acesta s-ar fi inecat cu un corvig, potrivit bzi.ro.
sursa: Antena3
- Published in Local
Ieseanul care a reusit sa cucereasca cel mai inalt varf al Americii
Oficialii Primăriei Iaşi au anunţat că joi, 11 ianuarie, în jurul orei locale 13.00, alpinistul ieşean Bogdan Musteaţă a reuşit să cucerească Aconcagua (6.963 metri). Musteaţă face parte din Altitude Expedition Team, care îi are în componenţă pe Adrian Ahriţculesei şi pe Ovidiu Popescu, liderul grupului.
„Ascensiunea a început la ora 4.00 din tabăra Colera, situată la o altitudine de 5.950 metri. Vremea nu a fost prielnică, fiind temperaturi de -20 grade Celsius, dar, din cauza vântului, temperatura resimţită era de -35 grade Celsius. Traseul a fost parcurs în totalitate, dar a fost dificil din cauza stratului mare de zăpadă depus cu câteva zile înainte. În punctele de referinţă ale traseului, Canaleta şi Marele traverseu, zăpada era de circa 60 centimetri. Pentru mine satisfacţia a fost cu atât mai mare cu cât ascensiunea a avut un grad mare de anduranţă şi am fost printre puţinele echipe care au îndrăznit asaltul final”, a transmis Bogdan Musteaţă, potrivit oficialilor din Primăria Iaşi.
Mesajul sportivului, care este membru al Clubului Sportiv Montan Altitudine, a fost transmis din Plaza del Mulas (4.300 metri), cea mai mare tabără de bază din lume, după cea de sub Everest. Alpiniştii vor ajunge în ţară joi, 18 ianuarie, pe Aeroportul Otopeni.
Aconcagua este situat în Anzii Cordilieri din Argentina şi face parte din circuitul 7 Summits. Pentru Bogdan Musteaţă aceasta este a doua reuşită din cadrul circuitului amintit, după Elbrus.
Ieşeanul de 42 de ani şi-a propus să ajungă pe Seven Summits şi pe Volcanic Seven Summits, cei mai înalţi munţi, respectiv cei mai înalţi vulcani de pe cele şapte continente. „Cel mai greu a fost în 2016, când eram pe Matterhorn, un vârf extrem de tehnic situat la graniţa dintre Italia şi Elveţia. În timpul escaladării un spaniol dintr-un alt echipaj s-a dezechilibrat şi a căzut. Noroc de frânghii! În primă fază am vrut să cobor, dar apoi am decis să continui. Sunt şi astfel de momente, dar din fericire sunt rare. În momentul în care vezi frumuseţile pe care ţi le oferă muntele, este greu să le uiţi”, a mai spus Bogdan Musteaţă, în cadrul unei întâlniri cu primarul Mihai Chirica, din decembrie 2017, atunci când edilul i-a fost înmânat şi steagul Municipiului Iaşi.
sursa: adevarul.ro
- Published in Local
Accident cu victima in Pacurari: Un Audi a izbit violent o masina SMURD
Accident violent cu victima in Pacurari
Un autoturism Audi care circula dinspre Pentru Poni spre capat Pacurari nu a acordat prioritate cand a vrut sa faca stanga catre o straduta si a izbit puternic o masina SMURD.
Din cauza inertiei autovehicolul a ricosat intr-o masina parcata, in urma impactului autoturismul a fost facut zob. O persoana din masina SMURD a fost ranita destul de serios, potrivit Ziarul de Iasi.
Sursa: Ziarul de Iasi
- Published in Info Trafic