Colaborarea strânsă între Esti din Iași și Evo Imobiliare – Succesul în publicitate și imobiliare prin inovație
Trei ani de parteneriat de succes între cele două agenții de top din Iași
În ultimii trei ani, agenția de publicitate Esti din Iași și agenția imobiliară Evo Imobiliare din Iași au lucrat împreună într-un parteneriat strâns și eficient, care a adus rezultate impresionante în ambele industrii. Ne mândrim să vă prezentăm povestea acestei colaborări, care a îmbinat strategii inovatoare de promovare și tehnici moderne de publicitate pentru a crește notorietatea și eficiența serviciilor imobiliare.
Când cele două agenții și-au unit forțele în urmă cu trei ani, obiectivul principal a fost să identifice noi modalități de a promova serviciile Evo Imobiliare, într-o piață imobiliară în continuă dezvoltare și cu o concurență acerbă. Esti din Iași a răspuns provocării prin implementarea unor strategii de publicitate inovatoare, care s-au dovedit a fi de succes pentru ambele companii.
Una dintre principalele tehnici de promovare utilizate de Esti din Iași a fost marketingul online, prin intermediul Facebook și Google Ads. Aceste platforme de publicitate au permis agenției să ajungă la un public mai larg și să comunice mesajul Evo Imobiliare într-un mod eficient și atrăgător.
Campaniile realizate de Esti din Iași au inclus reclame vizuale atractive și texte captivante, care au stârnit interesul potențialilor clienți și au generat o rată mare de conversie. Mai mult, agenția de publicitate a știut să se adapteze la tendințele și schimbările pieței, implementând constant noi strategii și abordări, precum colaborările cu influenceri locali și organizarea de evenimente și campanii de presă.
Evo Imobiliare este o companie imobiliară de încredere din Iași ce se remarcă prin determinare, seriozitate și transparența în tranzacții imobiliare de succes. Puteți apela pentru vânzare, cumpărarea sau închirierea unei proprietăți imobiliare, fie apartamente, case, terenuri sau spații comerciale. Puteți să urmăriți și blogul pentru a fi la zi cu toate noutățile din domeniu.
- Published in Uncategorized
SONIQUE vine la Skin Music Lounge!
Skin Music Lounge isi doreste in fiecare an sa creeze noi experiente pentru a-si surprinde iubitorii de clubbing, astfel indragita artista Sonia Clarke cunoscuta sunt pseudonimul SONIQUE, vine pentru prima data in Iasi, pe 30 noiembrie, pentru a concerta pe scena clubului.
Artista britanica a genului dance house, care s-a lansat in anii ’90, este castigateara unui premiu Britt pentru cea mai buna artista britanita datorita hiturilor precum ‘It feels so good’, ‘Sky’ si ‘Alive’, piese care au marcat serile de clubbing ale multor generatii.Prin imaginea noncorfimista si energia incredibila artista a cucerit inimile britanilor si ale intregii lumi.
Invitand un artist international care si-a pus amprenta in industria muzicala, organizatorii doresc sa ofere o seara memorabila iubitorilor de muzica autentica.
Va asteptam la Skin Music Lounge, pe 30 noiembrie, incepand cu ora 23:00!
Biletele se pot cumpara in avans de pe site-ul
https://www.kompostor.ro/8848
Link eveniment facebook:
http://bit.ly/SoniqueAtSkin
- Published in Local, Uncategorized
Cele mai tari petreceri de Revelion 2019 la Iași
Aici veți găsi lista cu toate petrecerile de revelion 2019 din Iași. Consulta lista și rezervă-ți un loc la petrecerea dintre ani.
- Published in Uncategorized
Un ieşean a găsit pe câmp o bombă, a adus-o acasă şi a lovit-o cu ciocanul, să vadă ce se întâmplă.
Eveniment halucinant raportat de Secția de Poliție Ion Neculce din Iaşi.
Un bărbat a găsit o bombă pe câmp, un proiectil din timpul războiului, apoi a adus-o acasă.
Apoi, din motive încă neelucidate, a luat un ciocan şi a lovit proiectilul, provocând explozia acestuia.
„Un bărbat, de 50 de ani, din satul Cotirgaci, com. Bălțați, în această dimineaţă, a găsit pe câmp, în extravilanul localității, un proiectil pe care l-a transportat la domiciliul său, unde, ulterior, l-a lovit intenționat cu un ciocan, producând explozia acestuia. A rezultat rănirea gravă a persoanei în cauză, la membrele superioare. A fost transportat de urgenţă, cu ambulanța, la Spitalul Județean Sf. Spiridon Iași”, precizează poliţiştii.
Se fac verificări la nivelul secției, sub directa coordonare a șefului acesteia.
Poliţiştii recomandă tuturor persoanelor, care gasesc astfel de dispozitive, să nu le atingă și să apeleze, de îndată, numărul unic de urgență 112.
- Published in Uncategorized
Otraviţi sau ocrotiţi? Câinii maidanezi se plimbă printre pacienţii Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi. Care este soluţia?
Câinii maidanezi sunt din ce în ce mai mulţi în Iaşi. Câţiva au fost fotografiaţi în cursul zile de miercuri, 21 martie, în curtea Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi. Managerul instituţiei este depăşit de problemă afirmând că prezenţa patrupedelor este una veche şi că a formulat mai multe solicitări către hingheri, însă problema nu s-a rezolvat.
Citeşte şi: Ce secret ascunde “Usa Nadejdii” din fata Universitatii de Medicina din Iasi
Firma Salubris, care se ocupă că prinderea câinilor comunitari, s-a autosesizat: „Urmare a semnalelor apărute în mass-media şi pe reţelele de socializare privind existenţa unor câini comunitari în curtea Spitalului „Sf. Spiridon”, reprezentanţii Salubris SA s-au autosesizat şi au luat legătura de îndată cu conducerea spitalului. Imediat după acceptul acesteia, o echipă de prinzători câini a Salubris SA s-a deplasat în zonă şi a identificat şi capturat din curtea unităţii medicale două exemplare canine. Precizăm că echipa de prinzători câini va reveni şi mâine, 22 martie, pentru o nouă intervenţie în curtea spitalului”, precizează aceştia într-un comunicat de presă .
Fotografiile au fost realizate în cursul zilei de miercuri, în apropierea Clinicii de Chirurgie Plastică de la Spitalul „Sfântul Spiridon”. În aproximativ o oră, maidanezii nu au fost agresivi, aceştia fiind hrăniţi, la un moment dat, chiar de către angajaţii spitalului. „Le merge bine aici, primesc mâncare non-stop, normal că nu pleacă din zonă”, a spus un trecător. Ioan Bârliba, managerul instituţiei sanitare a precizat în 2017, că a formulat opt solicitări către Salubris, firma care se ocupă şi cu strângerea câinilor maidanezi, însă, problema nu s-a rezolvat.
„Au venit, i-au luat după trei zile au apărut ori aceiaşi câini, ori alţii. Ei vin şi din cauza faptului că, în generozitatea lor, pacienţii, inclusiv fetele mele de la bucătărie – pe care le-am penalizat cu 5% şi nu le mai trebuie, le aruncă mâncarea peste geam. Normal că animalul vine la mâncare”, a spus Bîrliba. Acesta a mai afirmat că, odata cu venirea primăverii va solicita „de două-trei ori pe lună” hingherii, sperând ca problema să fie rezolvată.
„Îmi este milă, am şi eu câine acasă, îI iubesc, dar încuranjând lucrul ăsta se pot întampla incidente. Pot fi muşcaţi pacienţii, aparţinătorii, nu e normal. Pe de alta parte sunt şi persoane din spital pe care le-am surprins că aduc de acasă mâncare în sacoşă şi le dau la câini sau la pisici. Ca să pun să otrăvesc, nu pot să fac aşa ceva”, a mai precizat managerul spitalului „Sfântul Spiridon”.
- Published in Local, Uncategorized
Exodul romanilor confirmat. In 10 ani(2007-2017) au plecat din tara 3,4 milioane de romani(17% din populatie). Romania, locul doi mondial la emigratie, dupa Siria
Exodul romanilor. Locul 2 mondial la emigratie.
Estimările legate de numărul românilor care au plecat din ţară sunt de aproximativ 3,4 milioane de oameni din 2007 până în 2017, cifră care plasează România pe locul doi în lume, după Siria, în ceea ce priveşte emigraţia, conform ONU, a spus Luciana Lăzărescu, de la Centrul de cercetare şi documentare în domeniul integrării imigranţilor (CDCDI), în cadrul conferinţei finale a proiectului internaţional de cercetare „Move”.
Nu se poate discuta de compensarea emigrării prin imigrare, deoarece la data de 31.12.2017 în România erau stabiliţi aproximativ 117.000 străini, din care 3.900 de persoane cu protecţie internaţională, refugiaţi sau alte feluri de protecţie. Cererile de azil politic au crescut de la 1.500 în anii anteriori la 4.820 în 2017.
România are printre cele mai mici procente de rezidenţi din afara Uniunii Europene, 0,3%, astfel situându-se pe ultimele locuri din UE la acest capitol, alături de Slovenia şi Slovacia.
Din totalul străinilor care imigrează în România, doar 9% vin pe baza unui contract de muncă. Principalele motive pentru care străinii vin în România sunt reîntregirea familie (43%) şi pentru studii – 23%.
Citeste si: Unic in Romania! O fetita de 13 ani campioana mondiala la sah!
Ponderea celor care au venit în România prin programele de protecţie internaţională este mult mai mică decât în alte state, precum Germania de exemplu. În România 5% dintre străini sunt persoane cu protecţie internaţională, conform Inspectoratului General pentru Imigrări.
Numărul străinilor din afara Uniunii Europene care aleg România este unul mic deoarece aceştia întâmpină mai multe dificultăţi: bariere de limbă, limita salariului mediu pentru lucrătorii migranţi, înregistrarea deficitară a străinilor în statisticile instituţiilor cu atribuţii în domeniul muncii.
Citeste si: S-a dat startul la distractie pe partia din Copou
În contextul crizei forţei de muncă, „România nu are o evaluare serioasă a deficitului de pe piaţa forţei de muncă pe sectoare şi ocupaţii şi este departe de a avea o abordare sistematică a imigraţiei ca forţă de muncă şi tampon pentru îmbătrânirea populaţiei”, a mai spus Luciana Lăzărescu, în cadrul conferinţei.
Sursa: www.m.zf.ro
- Published in National, Uncategorized
Video accident feroviar Cozmesti. Atentie, puternic impact emotional!
Doi soti in varsta de 58 de ani au decedat in urma unui cumplit accident feroviar. Nenorocirea s-a intamplat vineri dimineata in jurul ore 10:00 in localitatea Cozmesti, comuna Stolniceni Prajescu din judetul Iasi. Masina in care se aflau cei doi a fost zdrobita de trenul Suceava-Bucuresti.
Atentie soferi! Autoritatile inca nu au luat in calcul montarea unei bariere pentru atentionarea soferilor. Trecerea este prevazuta doar cu lumini si sunete de avertizare. Se pare ca acestea nu au fost destul de observabile pentru cei doi soti din Bacau.
Citeste si: 66 de morți pe străzile Iașului, în accidente rutiere, în 2017
Dupa cum se observa si in video, in apropierea caii ferate autoturismul incetineste si incearca sa traverseze cu viteza mica, insa este surprins de locomotiva trenului. Impactul a fost mortal pentru cei doi soti.
La locul accidentului au intervenit cateva echipaje printre care si Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) Iasi, substatia Pascani B2 cu asistent si unul de tip C2 cu medic. Din nefericire echipajele doar au constatat decesul celor doua persoane in varsta de 58 de ani.
Citeste si: Accident cu victima in Pacurari: Un Audi a izbit violent o masina SMURD
„Solicitarea a fost facuta la ora 9,53 pentru un accident feroviar. Au fost dirijate doua echipaje care la locul solicitarii au gasit două victime, barbatsi femeie. Din pacate, prezentau leziuni incompatibile cu viata, fiind constatat decesul“, precizeaza Nicolai Pralea, asistent medical principal si purtator de cuvant al SAJ Iasi.
Corpurile au fost scoase dintre fiare de pompierii de la descarcerare si mai apoi au fost transportate la Institutul de Medicina Legala petru preluarea probelor in urma necropsiei.
In aelasi loc, pe 19 iunie 2011, au murit patru oameni, trei barbati si o femeie. Acestia se aflau intr-un autoturism ce a fost impins pe o distanta de mai bine de 200 de metri de locomotiva trenului. Vina a fost a soferului care nu a incetinit la semnalele luminoase si sunetele sistemului de avertizare.
- Published in Info Trafic, Uncategorized
Scuze, am salvat viaţa unui om
În prima zi a anului am ieşit la alergat pe malul Bahluiului, la Iaşi. Lume puţină pe trotuare, peisaj tipic de seară târzie. Atipic era ce văzusem cu coada ochiului în râu: un tip mergea prin mijlocul apei, care nu îi trecea de genunchi. După paşi şi gesticulări, părea beat. Beat clampă, cum zic oamenii de prin zonă. Am continuat să alerg cu gândul: „Uite-l şi pe prostul ăla” şi mi-am văzut de fuga mea.
Dar, după trei minute, dintr-un colţ al creierului mi-au sărit nişte amintiri îngropate demult. Fusese un documentar sau ceva. Zicea acolo un domn că, la frig, căldura corpului se elimină de 25 de ori mai repede dacă stai în haine ude decât uscate. Și în nu ştiu câte zeci de minute începi să mori încet, încet. M-am întors şi am luat viteză.
Când am ajuns, omul deja începuse să moară încet. Era întins pe mal, într-un con de umbră, departe de trotuar, greu de zărit de cineva care ar fi trecut pe acolo. Era cam de vârsta mea, vreo 35 de ani, îmbrăcat într-un trening şi o geacă subţire din care se scurgea apă la fel ca dintr-o şubă de lână scoasă de la înmuiat. Plângea şi tremura cu spasme cum nu am mai văzut. I-am zis că trebuie să se ridice, că altfel moare. Mi-a zis să îl las să moară.
L-am târât cu forţa cât mai departe de apă, am pus geaca mea pe el şi l-am frecat în zona toracelui cum m-am priceput și eu, să îi pun sângele în mişcare. Aşa am crezut că e bine. Habar nu aveam. Apoi am sunat la 112. Am zis cât se poate de explicit că e o urgenţă, că omul stă de mult timp ud din cap până în picioare, iar afară erau cel mult 4 grade Celsius. Le-am zis că, din ce spune pacientul, pare o tentativă de sinucidere. Mi s-a zis să aştept că trimit o salvare. Pe care aveam să o tot aştept.
Am încercat să îl ţin de vorbă. Mirosea a alcool. Din puţinele cuvinte pe care mi le-a zis, am înţeles că voia să se omoare pentru că exact în acelaşi loc, cu câteva zile înainte, murise fratele lui, fix în acelaşi fel. Ar fi fost mai întâi bătut şi apoi aruncat în apă. L-am întrebat de părinţi. Mai avea doar mamă. I-am zis să se gândească la ce o să simtă mama lui dacă va afla că i-a murit şi celălalt fiu la câteva zile distanţă.
Poliţia a venit neaşteptat de repede. Cum l-au văzut pe cel de jos, l-au şi recunoscut:
– Ia zi, uăi, voiai să te duci după frate-tu?!, îl ia unul dintre ei din prima.
Apoi îi cere buletinul. Tipul era îngheţat şi abia mai mişca, dar de prezentat buletinul tot trebuia să îl prezinte în fața organului abilitat. Ar mai fi urmat, probabil, să îl pună să scrie pe loc şi o declaraţie pe proprie răspundere, un proces verbal şi plus vreo două formulare tip. Eu îi atrag atenţia polițistului că omul e pe moarte. Fără să verifice dacă e rece sau nu, fără nici să se aplece măcar să îl vadă mai bine, decretează:
– Nuuu, nimica, e beat. („Nuuu, îi bat”, dacă ar fiu să păstrez accentul)
Ca şi cum beţia e, în sine, o infracţiune suficientă. La câteva ore de la trecerea în noul an, probabil jumătate de ţară era încă mahmură sau încă beată de-a binelea. Omul era beat, e adevărat, dar voia să se sinucidă. Iar defectul băuturii e că uneori te face să regreţi a doua zi dimineaţă multe lucruri făcute la beţie. Dar o sinucidere la băutură are un defect de necorectat: nu o mai poţi regreta după aia.
Citeste si Sambata: Palas ofera clientilor „un cocktail de Anul Nou”
Apoi, unul dintre poliţişti mi-a trântit următoarele cuvinte care nu îmi dau pace nici acum, la trei zile de la întâmplare, cuvinte care m-a făcut, de altfel, să scriu tot acest text:
– Băiatul ăsta e din ăla care, mâine, dacă se trezeşte din beţie şi te prinde pe stradă, îţi dă în cap şi îţi ia telefonul ăsta pe care îl ţii în mână. Eu, acuma, te înţeleg că ai făcut-o pentru sufletul tău, dar noi rămânem cu el… Și trebuie să şi stăm după el: să îl ducem la spitalul de nebuni, la Socola, să îi facem internare, ăhăăă, plus că trebuie să completăm proces verbal…
Adică îmi reproşa, mai mult sau mai puţin voalat, că de ce nu mi-am văzut eu de treabă. Că uite, acum am deranajat atâta lume pentru un neica nimeni. Că acum mai trebuie să vină şi salvarea după el. Că ştiu eu că sunt puţini poliţişti şi puţine salvări? Că şi frate-su a murit la fel. Tot beat şi tot îngheţat. Adică mă lăsa să înţeleg următoarele: că frate-su a avut bunul simţ să nu deranjeze pe nimeni. S-a îmbătat, a murit de frig şi cu asta basta. Plus că probabil la el a fost mai simplu, a trebuit dus doar la IML. Acolo internarea nu există şi procesul verbal merge uns.
Salvarea nu mai venea. Eu rămăsesem doar într-un tricou de alergare transpirat. Mă muşca frigul de coloană. Aşa că simţeam urgenţa pe propria spinare. Era doar o mostră din ce simţea tânărul sinucigaş ud leoarcă şi întins pe pământul îngheţat. Nici un gest din partea poliţiştilor să dea vreo haină de la ei, sau vreo pătură de prin maşină sau orice alt ajutor. Ei își făceau, în schimb, datoria. Strict cea trecută în fişa postului.
La un moment dat, am văzut cum tânărul – care până atunci gemea pe jos şi dârdâia puternic – a rămas brusc nemişcat. Lemn. M-am speriat, am sărit la el şi am început să îl frec. Am ţipat la poliţist să mă ajute să îl încălzim. Reacţia lui? A rămas la fel de nemişcat şi oarecum amuzat de surescitarea mea:
– Nu moare, nu moare, e băut…
Apoi, unul dintre poliţişti, îngrijorat şi el că nu vine salvarea, a pus mâna pe telefon şi a sunat undeva. Explica în telefon că e totuşi o urgenţă. După ce a închis, mi-a spus că de multe ori sunt apeluri false şi că, în cele mai multe cazuri, se aşteaptă mai întâi să ajungă poliţia la faţa locului să confirme că într-adevăr e nevoie de intervenţie. Adică timp pierdut.
Salvarea ajunge într-un final. O asistentă aleargă spre noi cu o geantă bălăngănindu-se într-o mână:
-Bună seara, la mulţi ani! Abia acum am intrat în tură, zice, şi se apleacă către pacient. Alo, alo! Mă auzi?
– Îi beat, îi beat, aduce, cu precizie, lămuririle domnul poliţist.
– Îi beat, nu vezi că deschide ochii?!, confirmă şi celălalt
Cuvântul beat îl rostesc amândoi prelungit, cu lehamitea cu care ai pronunţa cuvântul rahat. Nu îi bănuiesc de rea credinţă. Nici măcar de răutate. Cred că au intrat într-un sistem care le-a pisat omenia scurt şi uşor cum ai strivi din greşeală o bucată de cretă căzută pe podeaua clasei.
Sunt poliţişti puţini, intervenţiile sunt multe, pe acasă au dat rar. Copiii le-au crescut mai mult fără tată. S-au trezit cu ei deja ajunşi la majorat, ca şi cum s-ar fi trezit dintr-o lungă beţie conştientă. În loc să stea pe acasă, alergau prin oraş pentru tot felul de neica nimeni care mai erau şi beţi. În schimb, îi bănuiesc pe cei doi poliţişti de ignoranţă. Aceeaşi ignoranţă care m-a făcut şi pe mine, în primele clipe, să mă uit la sinucigaş doar cu colţul ochiului şi să îl las acolo să atârne mult timp. Câţi oameni mor în România din cauza ignoranţei noastre? E o statistică pe care nu o va putea face vreodată niciun muritor.
Surse: facebook.com / recorder.ro
- Published in Uncategorized